Samen met onze klanten werken wij dagelijks aan effecieve multichannel oplossingen

Ons werkNeem contact met ons op

TEAM

Janneke Stork

Janneke Stork

Senior B2B marketing strateeg

Een pragmatische, resultaatgerichte marketing (management) professional. Heeft haar expertise opgebouwd in het creëren van draagkracht voor marketing en het opzetten of verder professionaliseren van de marketing binnen (technologische) bedrijven. Haar missie: meetbare, sales gedreven marketingoplossingen aanbieden door de focus te leggen op het verzamelen, integreren en benutten van marketing intelligence.

Frank Gerritsen

Frank Gerritsen

Senior digital marketing strateeg

Een online marketing professional die bijzonder sterk is in het vertalen van de commercie naar de techniek. Mede daardoor een gewild gesprekspartner voor A-merken binnen zeer competitieve branches zoals de verzekerings- en automotivebranche. Zijn missie: organisaties inzicht geven welke proposities wel en niet aan zullen slaan bij de doelgroep en in korte tijd betere verkoopresultaten leveren.

Victor Ribot

Victor Ribot

Online marketing consultant

Een online marketing specialist met ruime ervaring in het uitvoeren van online marketingactiviteiten. Is gespecialiseerd in het realiseren van e-commerce-oplossingen en inrichtingen. Werkte onder meer voor Bosch Security Systems en verschillende webwinkels zoals Nikkie. Is sterk in het vertalen van een creatief idee naar concreet product. Zijn missie: niet alleen maar iets moois opleveren maar juist een ontwerp dat meer zal verkopen.

Lennart Schmid

Lennart Schmid

Creatief en interactive designer

Kritische designer met kennis van zowel B2B en B2C behoeftes. Zal nooit iets creëren omdat het moet, maar alleen als het wat doet. Afgestudeerd aan de kunstacademie en werkte onder meer voor game-ontwikkelaars en webwinkels. Creëert op basis van co-creatie met het resultaat ontwerpen die woord en beeld samen laten werken. Is in staat om complexe vraagstukken te simplificeren en het gebruik en resultaat ervan te bevorderen.

Contact

Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om een oplossing te bieden voor uw vragen. Deel uw uitdaging met ons en wij zoeken samen naar de juiste oplossing.

Onze tevreden klanten

AutoTrack.nl
ANWB
BNP Parisbas Cardif
Carsom
Polis Direct
Siemens