Marketing Automation

Het automatiseren van uw marketinginspanningen kan u veel opleveren. Weet u waar uw klanten en prospects waar ze zich bevinden en hoe ze gedragen? Marketing Automation tools maar zeker ook CRM tools leveren u marketing intelligence waarop u verder kunt bouwen.

 

Wilt u uw marketinginspanningen professionaliseren? Bent u het zat om steeds de strijd aan te moeten gaan met sales terwijl je elkaar nodig hebt voor succes? Heeft u vraagstukken betreffende de inzet of optimalisatie van CRM en marketing automation oplossingen? De integratie van digitale marketingmiddelen is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Om dit te realiseren zijn niet altijd dure systemen en langdurige implementatietrajecten nodig door bijvoorbeeld:

Analyse van beschikbare data

Door de datastromen die reeds aanwezig zijn binnen uw bedrijf in kaart te brengen zult u zien dat er vaak al veel bekend is over uw doelgroep. Gebruik aanwezige data en koppel deze zoveel mogelijk en investeer niet in de aanschaf van nieuwe lijsten, maar bouw de kennis zelf op.

Begin klein...

en stel uw resultaat op korte termijn vast. Het resultaat van uw investeringen zal pas succesvol zijn als mensen en middelen gezamenlijk een bijdrage leveren. Daarbij zal een realistisch doel zichtbaar op de horizon meer doen.

De taktiek!

Voorkom investeringen in ad hoc activiteiten zoals losse events en standaard nieuwsbrieven, maar investeer tijd in een tactisch plan dat ten dienste staat van de strategie.

Verstand van CRM en marketing automation

Wij hebben uitgebreide kennis van systemen als Eloqua en Salesforce.com (SFDC) waarmee wij voor partijen als Siemens B2B lead generatie campagnes hebben gerealiseerd.

Voor kleinere MKB bedrijven hebben we met ons eigen systeem leads gegenereerd welk bijdragen aan de verbetering van het rendement. We kunnen optreden als projectmanager voor het selecteren, begeleiden van implementaties en het doorvoeren van verbetertrajecten binnen uw organisaties of op verzoek de campagnes voor uw realiseren.

Contact

Wij werken aan uw succes - ons team staat klaar om uw bedrijf te coachen naar uw volgende successen. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Onze tevreden klanten

AutoTrack.nl
ANWB
BNP Parisbas Cardif
Carsom
Polis Direct
Siemens