Met passie werken wij aan succesvolle producten voor onze klanten.

Neem contact met ons op

Klanten

AutoTrack.nl

AutoTrack.nl

A Frank Advice heeft op aanvraag van AutoTrack.nl een solide mobiele propositie ontwikkeld. In 2013 is de bestaande mobiele website compleet vernieuwd en biedt deze AutoTrack.nl voldoende flexibiliteit voor de toekomst. De juiste balans tussen functionaliteit en user experience creëert de complete mobiele ervaring.

BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif

A Frank Advice heeft BNP Paribas Cardif ondersteund in de ontwikkeling van een online propositie. Met de Huur Opvang Polis zet BNP Paribas Cardif de eerste stap in de online verkoop van verzekeringsproducten. Tot nu toe werden alle producten uitsluitend via tussenpersonen verkocht.

Carsom.nl

Carsom.nl

Carsom.nl, onderdeel van De Persgroep, is een nieuw concept dat autobezitters helderheid verschaft over de benodigde werkzaamheden en kosten voor auto-onderhoud en reparatie. A Frank Advice is betrokken vanaf de start van het project betreffende conceptontwikkeling en dagelijks projectmanagement met interne en externe partijen.

ANWB Rijopleiding

ANWB

ANWB heeft A Frank Advice gevraagd om het rendement de “online” marketingactiviteiten van de ANWB Rijopleiding in kaart te brengen. ANWB Rijopleiding is nu per processtap volledig op de hoogte van het conversiepercentage zodat het gericht kan sturen op verbeteringen en kan tevens gefundeerd haar marketingbudget kan inzetten. Tevens heeft A Frank Advice voor ANWB Rijopleiding franchisenemers een webbased prijzentool ontwikkeld.

Polis Direct

Polis Direct

Polis Direct is specialist in het bemiddelen van autoverzekeringen. Polis Direct heeft A Frank Advice gevraagd om haar te begeleiden met het optimaliseren van haar online marketing activiteiten. De salesfunnel is in kaart gebracht en op basis van bevindingen is deze geoptimaliseerd. Na deze optimalisatie zijn bestaande activiteiten uitgebreid en zijn nieuwe online kanalen aan de online marketingmix toegevoegd om het aantal verkochte polissen te laten groeien.

Gotta-Haves

Gotta-Haves

Gotta-Haves is het platform voor de moderne vrouw. Gotta-Haves organiseert lifestyle-evenementen met toonaangevende experts op het gebied van beauty, mode, interieur en entertainment. Begin 2014 werd het Gotta-Haves platform uitgebreid met een webshop met producten die aansluiten op de laatste trends op het gebied van mode, beauty en lifestyle. A Frank Advice werkt met Gotta-Haves aan continue conversie-optimalisatie en het genereren van meer traffic naar het platform.

Computable

Voor Computable heeft A Frank Advice een masterclass verzorgd voor marketeers van ICT bedrijven. Gedurende de masterclass werd op basis van de Road to Revenue de doelgroep overtuigd dat zij alleen samen met sales meer en betere leads kunnen realiseren. B2B Marketing kan kansen benutten door een transformatie te doorgaan en nieuwe marketingtools als marketing automation en database marketing te implementeren

Uw case hier?

Uw case hier

Uw case hier? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Contact

Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om een oplossing te bieden voor uw vragen. Deel uw uitdaging met ons en wij zoeken samen naar de juiste oplossing.

Onze tevreden klanten

AutoTrack.nl
ANWB
BNP Parisbas Cardif
Carsom
Polis Direct
Siemens