Conceptontwikkeling

De uitgestippelde internetstrategie biedt ruimte voor creatieve doch effectieve nieuwe concepten. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld nieuwe responsive websites, webshop(s), mobiele applicatie(s), integratie van Social Media of campagne waarbij een combinatie van off- en online wordt gecombineerd. Bij de ontwikkeling van concepten denken we altijd vanuit de gebruiker door antwoord te geven op de vraag: ‘What’s in it for me?’. Immers, de gebruiker is cruciaal voor het succes van het concept en daarmee uw doelstellingen.


Wireframe & functioneel ontwerp

Middels een mock-up / wireframe presenteren wij onze ideeën hoe de te ontwikkelen applicatie eruit komt te zien. Dit wordt ondersteund met een functioneel ontwerp welke later in een technisch ontwerp vertaald kan worden. In sommige gevallen is het wenselijk om een proof of concept (demo) te ontwikkelen om de werking te simuleren. Uiteraard valt dit binnen onze dienstverlening.


Design

Het design is cruciaal voor het succes van strategie en concept. Op basis van de ontwikkelde wireframes wordt het design gemaakt. Wij staan ervoor dat bij het design eenvoud en functie bepalend is.